Recording

Recording

De recording ruimte van 22m² biedt ruim voldoende plaats voor de opname van een volledige band. Dankzij 32 kanalen die gelijktijdig kunnen opgenomen worden en een oneindig aantal overdubs, zal zelfs de meest ingewikkelde band opstelling haar limieten niet vinden.

Neem je tijd

Een goeie recording is het beste middel om een goed album uit te brengen en je fanbase uit te bouwen, concerten te scoren en deals te krijgen.

De tijd van halfbakken demo’s ligt al heel lang achter ons. De moderne vereisten inde metal, hardcore, punk en rock scenes eisen een ijzersterke productie, met bijkomende elementen die al dan niet live meelopen op een productietrack.

Opnemen begint bij de bron

We gebruiken altijd instrumenten in goeie staat met de juiste klank voor de opname. Dit kunnen je eigen instrumenten of deze uit de gearlijst van de studio zijn.

Recording sessie

Na een weldoordachte microfoon opstelling, kunnen we beginnen met opnemen. De manier waarop bepaalt de muzikant: live, overdubs, instrument per instrument, click of niet,…

Zolang je er als groep muzikanten confortabel bent met het proces, krijg je een dijk van een recording die de basis ligt voor een goeie eindmix.